Smerter

Oplevelsen af smerte er individuel og er en psykisk oplevelse.

Smertebehandling eller behandling af smerter, er implicit i alle de typer behandlinger jeg tilbyder.

Dine smerter kan opleves både periodiske og kroniske, nogle gange er der også fysiske forklaring på at du har dem, andre gange ikke.

Vi kan tage udgangspunkt i dine smerter eller vi kan tage udgangspunkt i hvornår du oplever smerterne kommer. Uanset vil du opleve at jeg spørg indtil dig, dit liv, hvordan ting omkring dig opleves, som en del af behandlingen.

Nogle gange forsvinder nogle smerter du plejer at have automatisk, fordi de var forbundet med en følelsesmæssigt tilstand, som vi tager udgangspunkt i også kommer den del også med. Ikke som en sidegevinst i min verden, for jeg tror og ved det ikke er tilfældigt, hvor vi har ondt og hvorfor!

Der hvor vi oplever smerter, handler også om og hænger sammen med de temaer, vi har at arbejde med, lære noget mere om os selv udfra,  i vores liv.

Smerter i fx kæber, hoved, nakke og ofte også skuldre

Selvom der er en direkte fysisk forklaring på din(e) smerte(r), så oplever jeg ofte at smerter i kroppen er direkte forbundet med hvordan du oplever dit liv er iøvrigt; din sindtilstand, hvor presset føler du dig mm.

En fysisk smerte og derved hindring i at kunne gøre, være mm skaber også altid en psykisk tilstand af utilstrækkelighed; “for jeg kunne jo før eller har kunnet” – “jeg ville ønske”

Et godt eksempel;

Jeg bider tænderne sammen og klarer det!” eller ”Jeg bider det i mig!”

Begge udsagn forklarer en sindstilstand.

Årsagen til at du får kæbespændinger, som evt. ledsages af hovedpine, ondt i nakke og skuldre kan ofte sammenkædes med din psykiske balance.

Stress, angst, depression, vrede, sorg, smerte – disse sindstilstande har indflydelse på kroppen, hvilket vi må tage med, når vi arbejder sammen om at finde årsagerne til dine kæbespændinger i akupunktur fx auriculoterapi.