Allergi / Astma

Er årsagen vigtig / skal jeg kende den?

Nej.

Du er sandsynligvis ikke klar over årsagen til allegieren  uanset hvilken type behandling du  foretrækker. Det kan ofte ligge mange år tilbage, måske finder vi sammen ud af hvad det kan skyldes, måske ikke.

Vi prøver at snakke os ind på det og måske kommer det pludselig til dig i snakken eller terapibehandlingerne, fra hukommelsen og det ubevidste.

Vigtigst uanset, at du bliver allergifri.

 

Chok release;

Allergi 😷🤧 KAN skyldes en tidligere oplevelse, hvor du har fået et chok mens du var påvirket af eller i nærheden af det, du pludselig ikke kan tåle.

Der er nu ligesom en advarselslampe i dit system. Det vil nu stabilt reagere fx med nys, kløene og røde øjne, udslæt , ondt i maven mm. Det skyldes ganske enkelt, at dit system nu tror, at du ikke kan tåle det det reagere på; det er farligt for dig, måske ligefrem livtruende.  For nu  husker det jo hvor skidt du har haft det, da du var i nærheden af, rørte ved eller havde det i/på kroppen……………

Har du fået et chok eller traume over fx. at miste et dyr, hvor det kom bag på dig og du kunne intet gøre eller var du fyldt af eller i kontakt med det du pludselig ikke kan tåle, da du oplever chokket, – fx har jeg oplevet en der fik afklaret, at grunden til, at hun pludselig ikke kunne tåle hund, skyldes at et hundhår sad i næsen, da hun fik chokket da hun oplevede ikke at måtte sørge over sin bedste vens død, som barn. For andre har lugten af fx hest mens de pludselig fik skæld ud, gjort at heste blev farlige eller at der kan var støv i rummet/ halsen/næsen , lugtede af parfume, pollen i luften mm.

Hypnoterapi;

Allergi KAN skyldes en tidligere oplevelse hvor tanken er, at immunforsvaret er blevet “forstyrret”, har “misforstået” noget, – ofte en følelsesmæssig oplevelse, som pludselig år senere kommer til udtryk via allergi. 😷🤧 er der tale om en følelsesmæssig “årsag” vil  hypnoterapi kunne afhjælpe generne. Ved at “slette” /ændre oplevelsen som forbindes med det du ikke kan tåle.

 

Akupunktur

I akupunkturbehandling tages der udgangspunkt i ubalancer i kroppen og psyke.

Der behandles de zoner der har med allergi at gøre i kroppens system, hvor det handler om at få systemet til at slappe af selvom det udsættes for det, man tidligere ikke har kunnet tåle.

I Auriculoterapien (Fransk øreakupunktur) hænger allergi- og stressbehandling  sammen.